Diller: Türkçe

haber

Rektör Alma’dan Sponsorlara Teşekkür Mesajı

• 13 Haziran 2019

Bu yıl ilki düzenlenen ‘Iğdır I. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı’na katkıda bulunan sponsorlar için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma teşekkür mesajı yayınladı.

Rektör Alma, proje içerisinde yer alanlara teşekkür etti

Rektör Alma mesajında; “Bu yıl ilki düzenlenen I. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarında ortak akılla hareket edilen bu yolda çok güzel ve önemli bir yol kat ettik. Birçok kurum, sivil toplum örgütü fikren ve bedenen bu işin içerisinde yer aldı. Bizim yaptığımız bir proje pazarından ziyade Iğdır’ın ve üniversitemizin önemli bir değer olduğunu ortaya koymak. Bu bağlamda I. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarına desteklerine esirgemeyen her zaman Üniversitemize destek olan Yaycılı Kardeşler Pazarlama ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İshak Yaycılı,  Aladağ İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aladağ, Has Gıda Tarım Hayvancılık Ürünleri Akar. Tek. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yiğit, Zarif İnşaat Teks. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ertaş, Big-Med Medikal Sahibi Fuat Can, Açılım Patent Şirketi Sahibi Huri Ağar, İş İnsanı Ferdi Turan, Grand Derya Otel-Iğdır sahipleri Mehmet Yıldız ve Mehmet Epli, Erlab Laboratuvar Sistemleri Şirketi Sahibi Murat Taşkın beyefendilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.